Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Sofia Vergara

Sofia Vergara

30. march 2014 at 19:05
Sofia Margarita Vergara,
Narodená 10.07.1972 (42 rokov) / Kolumbia

Filmografia:

Hot Pursuit - 2015 (Postprodukcia)
Wild Card - 2015
Chef - 2014
Machete Kills - 2013
Fading Gigolo - 2013
Escape From Planet Earth - 2013
The Three Stooges - 2012
New Year´s Eve - 2011
The Smurfs - 2011
Madea Goes To Jail - 2009
Modern Family - 2009
Meet The Browns - 2008
Grilled - 2006
Four Brothers - 2005
Soul Plane - 2004
The 24th Day - 2004
Chasing Papi - 2003
Big Trouble - 2002
 
 

Advertisement

Categories