Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Scott Eastwood

Scott Eastwood

31. may 2014 at 19:09
Scott Clinton Eastwood,
Narodený 21.03.1986 (29 rokov) / USA

Filmografia:

Suicide Squad - 2016 (Práve natáča)
The Longest Ride - 2015
Mercury Plains - 2015
Snowden - 2015 (Práve natáča)
Diablo - 2015 (Postprodukcia)
Fury - 2014
Walk Of Fame - 2014
Stranded - 2014
The Perfect Wave - 2014
Texas Chainsaw 3D - 2013
Trouble With The Curve - 2012
Shelter - 2012
The Forger - 2012
Enter Nowhere - 2011
Invictus - 2009
Shannon´s Rainbow - 2009
Gran Torino - 2008
Pride - 2007
An American Crime - 2007
Flags Of Our Fathers - 2006
 
 

Advertisement

Categories