Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan

22. october 2013 at 1:46
Saoirse Una Ronan,
Narodená 12.04.1994 (21 rokov) / USA

Filmografia:

Stockholm, Pennsylvania - 2015 (Postprodukcia)
Brooklyn - 2015 (Postprodukcia)
Lost River - 2014
The Grand Budapest Hotel - 2014
Justin And The Knights Of Valour - 2013
How I Live Now - 2013
The Host - 2013
Byzantium - 2012
Hanna - 2011
Violet & Daisy - 2011
The Way Back - 2010
The Lovely Bones - 2009
City Of Ember - 2008
Death Defying Acts - 2007
Atonement - 2007
I Could Never Be Your Woman - 2007
 
 

Advertisement

Categories