Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Sam Riley

Sam Riley

30. april 2014 at 13:51
Sam Riley,
Narodený 08.01.1980 (35 rokov) / Veľká Británia

Filmografia:

Pride And Prejudice And Zombies - 2016 (Postprodukcia)
Suite Francaise - 2014
Maleficent - 2014
Das Finstere Tal - 2014
Byzantium - 2012
On The Road - 2012
Rubbeldiekatz - 2011
Brighton Rock - 2010
13- 2010
Franklyn - 2008
Control - 2007
Sound - 2007
Lenny Blue - 2002
Tough Love - 2002
 
 

Advertisement

Categories