Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Rachel McAdams

Rachel McAdams

30. march 2014 at 19:04
Rachel Anne McAdams,
Narodená 17.11.1978 (36 rokov) / Kanada

Filmografia:

Southpaw - 2015 (Postprodukcia)
The Little Prince - 2015
Aloha - 2015
Every Thing Will Be Fine - 2015 (Postprodukcia)
Spotlight - 2015 (Postprodukcia)
True Detective - 2015
A Most Wanted Man - 2014
About Time - 2013
The Vow - 2012
Passion - 2012
To The Wonder - 2012
Sherlock Holmes:A Game Of Shadows - 2011
Midnight In Paris - 2011
Morning Glory - 2010
Sherlock Holmes - 2009
State Of Play - 2009
The Time Traveler´s Wife - 2009
The Lucky Ones - 2008
Married Life - 2007
Wedding Crashes - 2005
Red Eye - 2005
The Family Stone - 2005
The Notebook - 2004
Mean Girls - 2004
The Hot Chick - 2002
Perfect Pie - 2002
My Name Is Tanino - 2002
 
 

Advertisement

Categories