Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Nicola Peltz

Nicola Peltz

30. april 2014 at 13:45
Nicola Peltz,
Narodená 09.01.1995 (20 rokov) / USA

Filmografia:

Transformers:Age Of Extinction - 2014
Affluenza - 2014
Bates Motel - 2013
Eye Of The Hurricane - 2012
The Last Airbender - 2010
Harold - 2008
Deck The Halls - 2006
 
 

Advertisement

Categories