Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

2. october 2013 at 19:51
Nicholas Caradoc Hoult,
Narodený 07.12.1989 (25 rokov) / Veľká Británia

Filmografia:

X-Men:Apocalypse - 2016 (Práve natáča)
Equals - 2015 (Postprodukcia)
Mad Max:Fury Road - 2015
Dark Places - 2015
Autobahn - 2015 (Postprodukcia)
Kill Your Friends - 2015 (Postprodukcia)
X-Men:Days Of Future Past - 2014
Young Ones - 2014
Jack The Giant Slayer - 2013
Warm Bodies - 2013
X-Men:First Class - 2011
Clash Of The Titans - 2010
Single Man - 2009
Wallander - 2008
Skins - 2007
Kidulthood - 2006
Wah-Wah - 2005
The Weather Man - 2005
About a Boy - 2002
 
 

Advertisement

Categories