Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Logan Lerman

Logan Lerman

20. july 2013 at 15:17
Logan Wade Lerman,
Narodený 19.01.1992 (23 rokov) / USA

Filmografia:

Fury - 2014
Noah - 2014
Percy Jackson:Sea Of Monsters - 2013
The Perks Of Being A Wallflower - 2012
Stuck In Love - 2012
The Three Musketeers - 2011
Percy Jackson:The Lightning Thief - 2010
Gamer - 2009
My One And Only - 2009
Bill - 2007
The Number 23 - 2007
3:10 To Yuma - 2007
Hoot - 2006
The Butterfly Effect - 2004
Riding In Cars With Boys - 2001
The Patriot - 2000
What Women Want - 2000
 
 

Advertisement

Categories