Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

30. april 2014 at 13:57
Jesse Adam Eisenberg,
Narodený 05.10.1983 (31 rokov) / USA

Filmografia:

Suicide Squad - 2016 (Oznámené)
Untitled Woody Allen Project - 2016 (Chystá sa)
Batman V Superman:Dawn Of Justice - 2016 (Postprodukcia)
Now You See Me:The Second Act - 2016 (Postprodukcia)
Louder Than Bombs - 2015 (Postprodukcia)
American Ultra - 2015 (Postprodukcia)
The End Of The Tour - 2015 (Postprodukcia)
Rio 2 - 2014
Night Moves - 2013
The Double - 2013
Now You See Me - 2013
He´s Way More Famous Than You - 2013
Free Samples - 2012
To Rome With Love - 2012
Why Stop Now? - 2012
30 Minutes Or Less - 2011
Rio - 2011
The Social Network - 2010
Camp Hell - 2010
Holy Rollers - 2010
Zombieland - 2009
Solitary Man - 2009
Adventureland - 2009
The Hunting Party - 2007
One Day Like Rain - 2007
The Living Wake - 2007
The Education Of Charlie Banks - 2007
Cursed - 2005
The Squid And The Whale - 2005
The Village - 2004
The Emperor´s Club - 2002
Roger Dodger - 2002
 
 

Advertisement

Categories