Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

2. october 2013 at 19:50
Jacob Benjamin Gyllenhaal,
Narodený 19.12.1980 (34 rokov) / USA

Filmografia:

The Man Who Made It Snow - ???? (Chystá sa)
Demolition - 2015 (Postprodukcia)
Everest - 2015 (Postprodukcia)
Southpaw - 2015 (Postprodukcia)
Accidental Love - 2015 (Postprodukcia)
Nightcrawler - 2014
Enemy - 2013
Prisoners - 2013
End Of Watch - 2012
Time To Dance - 2012
Source Code - 2011
Love And Other Drugs - 2010
Prince Of Persia:The Sands Of Time - 2010
Brothers - 2009
Zodiac - 2007
Rendition - 2007
Proof - 2005
Brokeback Mountain - 2005
Jarhead - 2005
The Man Who Walked Between The Towers - 2005
The Day After Tomorrow - 2004
Jiminy Glick In Lalawood - 2004
Abby Singer - 2003
Highway - 2002
The Good Girl - 2002
Moonlight Mile - 2002
Donnie Darko - 2001
Bubble Boy - 2001
Lovely & Amazing - 2001
October Sky - 1999
Homegrown - 1998
A Dangerous Woman - 1993
 
 

Advertisement

Categories