Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Jaimie Alexander

Jaimie Alexander

3. december 2013 at 17:12
Jaimie Alexander,
Narodená 12.03.1984 (31 rokov) / USA

Filmografia:

Blindspot - 2015 (Chystá sa)
Broken Vows - 2015 (Postprodukcia)
London Fields - 2014 (Postprodukcia)
Thor:The Dark World - 2013
Savannah - 2013
Collision - 2013
The Last Stand - 2013
Loosies - 2011
Thor - 2011
Love And Other Drugs - 2010
The Other Side - 2006
 
 

Advertisement

Categories