Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Isla Fisher

Isla Fisher

31. august 2014 at 18:51
Isla Lang Fisher,
Narodená 03.02.1976 (39 rokov) / Oman

Filmografia:

Grimsby - 2015 (Postprodukcia)
Visions - 2014
Life Of Crime - 2013
Arrested Development - 2013
Now You See Me - 2013
The Great Gatsby - 2013
Bachelorette - 2012
Bored To Death - 2011
Rango - 2011
Burke And Hare - 2010
Confessions Of A Shopaholic - 2009
Definitely, Maybe - 2008
The Lookout - 2007
Hot Rod - 2007
The Pleasure Of Your Company - 2006
London - 2005
Wedding Crashers - 2005
I Heart Huckabees - 2004
Dallas 362 - 2003
The Wannabes - 2003
Scooby-Doo - 2002
Attila - 2001
Out Of Depth - 2000
Sunburn - 2000
Home And Away - 1994
 
 

Advertisement

Categories