Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Harry Treadaway

Harry Treadaway

31. august 2014 at 18:52
Harry Treadaway,
Narodený 10.09.1984 (30 rokov) / Veľká Británia

Filmografia:

Penny Dreadful - 2014
Honeymoon - 2014
Truckers - 2013
The Lone Ranger - 2013
Cockneys Vs Zombies - 2012
Albatross - 2011
Hideaways - 2011
The Night Watch - 2011
Pelican Blood - 2010
Fish Tank - 2009
The Shooting Of Thomas Hurndall - 2008
City Of Ember - 2008
The Disappeared - 2008
Love You More - 2008
Cape Wrath - 2007
Control - 2007
Recovery - 2007
Brothers Of The Head - 2005
 
 

Advertisement

Categories