Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Gal Gadot

Gal Gadot

30. april 2014 at 13:56
Gal Gadot,
Narodená 30.04.1985 (30 rokov) / Izrael

Filmografia:

Wonder Woman - 2017 (Oznámené)
Justice League - 2017 (Chystá sa)
Batman V Superman:Dawn Of Justice - 2016 (Postprodukcia)
Triple Nine - 2015 (Postprodukcia)
Criminal - 2015 (Postprodukcia)
Kicking Out Shoshana - 2014
Furious 6 - 2013
Asfur - 2011
Fast Five - 2011
Knight-Day - 2010
Date Night - 2010
Fast & Furious - 2009
 
 

Advertisement

Categories