Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Gabriella Wilde

Gabriella Wilde

3. december 2013 at 17:10
Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe,
Narodená 08.04.1989 (26 rokov) / Veľká Británia

Filmografia:

Squatters - 2014
Endless Love - 2014
Carrie - 2013
Dark Horse - 2012
The Three Musketeers - 2011
Doctor Who - 2010

 
 

Advertisement

Categories