Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Emma Greenwell

Emma Greenwell

31. august 2014 at 18:49
Emma Greenwell,
Narodená 14.01.1989 (26 rokov) / USA

Filmografia:

Love And Friendship - ???? (Postprodukcia)
Duet - 2016 (Oznámené)
Pride And Prejudice And Zombies - 2016 (Postprodukcia)
Dare To Be Wild - 2015 (Postprodukcia)
Law & Order:Special Victims Unit - 2014
Holy Ghost People - 2013
Shameless - 2012
True Blood - 2012
 
 

Advertisement

Categories