Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Christoph Waltz

Christoph Waltz

29. november 2014 at 21:50
Christoph Waltz,
Narodený 04.10.1956 (58 rokov) / Rakúsko

Filmografia:

Pirates Of The Caribbean:Dead Men Tell No Tales - 2017 (Chystá sa)
Tarzan - 2016 (Postprodukcia)
Spectre - 2015 (Práve natáča)
Tulip Fever - 2015 (Postprodukcia)
Big Eyes - 2014
Horrible Bosses 2 - 2014
Muppets Most Wanted - 2014
Epic - 2013
The Zero Theorem - 2013
Django Unchained - 2012
Carnage - 2011
The Three Musketeers - 2011
Water For Elephnats - 2011
The Green Hornet - 2011
Inglorious Basterds - 2009
Dorian - 2004
Herr Lehmann - 2003
Schussangst - 2003
Der Alte Affe Angst - 2003
Orient Express - 2001
She - 2001
Queen´s Messenger - 2001
Falling Rocks - 2000
Ordinary Decent Criminal - 2000
Die Braut - 1999
Sieben Monde - 1998
 
 

Advertisement

Categories