Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Chris Pine

Chris Pine

30. april 2014 at 14:00
Christopher Whitelaw Pine,
Narodený 26.08.1980 (34 rokov) / USA

Filmografia:

The Finest Hours - 2016 (Postprodukcia)
Z For Zachariah - 2015 (Postprodukcia)
Mantivities - 2015 (Chystá sa)
Into The Woods - 2014
Horrible Bosses 2 - 2014
Stretch - 2014
Jack Ryan:Shawod Recruit - 2014
Star Trek Into Darkness - 2013
People Like Us - 2012
This Means War - 2012
Unstoppable - 2010
Small Town Saturday Night - 2010
Star Trek - 2009
Carriers - 2009
Bottle Shock - 2008
Smokin Aces - 2006
Blind Dating - 2006
Just My Luck - 2006
Surrender, Dorothy - 2006
Six Feet Under - 2005
Confession - 2005
Why Germany? - 2004
 
 

Advertisement

Categories