Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Anthony Mackie

Anthony Mackie

3. december 2013 at 17:12
Anthony Mackie,
Narodený 23.09.1979 (35 rokov) / USA

Filmografia:

Captain America:Civil War - 2016 (Práve natáča)
Our Brand Is Crisis - 2015 (Postprodukcia)
Love The Coopers - 2015 (Postprodukcia)
Untitled Christmas Eve Project - 2015 (Postprodukcia)
Triple Nine - 2015 (Postprodukcia)
Avengers:Age Of Ultron - 2015
Captain America:Winter Soldier - 2014
Shelter - 2014
Repentance - 2014
Playing It Cool - 2014
Runner Runner - 2013
Pain & Gain - 2013
The Fifth Estate - 2013
The Inevitable Defeat Of Mister & Pete - 2013
Gangster Squad - 2013
Abraham Lincoln:Vampire Hunter - 2012
Man On A Ledge - 2012
What´s Your Number? - 2011
Real Steel - 2011
10 Years - 2011
The Adjustment Bureau - 2011
Louis - 2010
Night Catches Us - 2010
Desert Flower - 2009
Notorious - 2009
American Violet - 2008
Eagle Eye - 2008
The Hurt Locker - 2008
Crossover - 2006
Half Nelson - 2006
We Are Marshall - 2006
Freedomland - 2006
Heavens Fall - 2006
The Man - 2005
The Manchurian Candidate - 2004
Million Dollar Baby - 2004
She Hate Me - 2004
Haven - 2004
Hollywood Homicide - 2003
8 Mile - 2002
 
 

Advertisement

Categories