Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Anna Paquin

Anna Paquin

30. april 2014 at 13:46
Anna Helene Paquin,
Narodená 24.07.1982 (32 rokov) / Kanada

Filmografia:

X-Men:Days Of Future Past - 2014
Susanna - 2013
Free Ride - 2013
Straight A´s - 2013
Margaret - 2011
Scream 4 - 2011
Open House - 2010
The Romantics - 2010
True Blood - 2008
Trick ´r Treat - 2007
Blue State - 2007
X-Men:The Last Stand - 2006
The Squid And The Whale - 2005
X-Men 2 - 2002
Darkness - 2002
25th Hour - 2002
Buffalo Soldiers - 2001
Almost Famous - 2000
Finding Forrester - 2000
X-Men - 2000
A Walk On The Moon - 1999
All The Rage - 1999
She´s All That - 1999
Hurlyburly - 1998
Amistad - 1997
The Member Of The Wedding - 1997
Fly Away Home - 1996
Jane Eyre - 1996
The Piano - 1993
 
 

Advertisement

Categories