Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

Anna Kendrick

Anna Kendrick

1. january 2014 at 20:41
Anna Kendrick,
Narodená 09.08.1985 (29 rokov) / USA

Filmografia:

The Accountant - ???? (Chystá sa)
Trolls - 2016 (Chystá sa)
Pitch Perfect 2 - 2015 (Postprodukcia)
The Hollars - 2015 (Postprodukcia)
Digging For Fire - 2015 (Postprodukcia)
Mr.Right - 2015 (Práve natáča)
Cake - 2015
Into The Woods - 2014
The Voices - 2014 (Postprodukcia)
Life After Beth - 2014
Happy Christmas - 2014
The Last 5 Years - 2014
Get A Job - 2013
Rapture-Palooza - 2013
Drinking Buddies - 2013
Twilight Saga:Breaking Dawn Part.2 - 2012
Pitch Perfect - 2012
End Of Watch - 2012
The Company You Keep - 2012
ParaNorman - 2012
What To Expect When You´re Expecting - 2012
Twilight Saga:Breaking Dawn Part.1 - 2011
50/50 - 2011
Scott Pilgrim Vs. The World - 2010
Twilight Saga:Eclipse - 2010
Twilight Saga:New Moon - 2009
Up In The Air - 2009
The Marc Pease Experience - 2009
Elsewhere - 2009
Twilight - 2008
Rocket Science - 2007
 
 

Advertisement

Categories