Top Správy Minulého Mesiaca + Najviac Spomínaný Herci:

1. Sam Claflin sa vracia do prequelu Snow White And The Huntsman. Viac TU!
2. Cara Delevingne si zahrá jednu z hlavných úloh v sci-fi Valerian. Viac TU!
3. Chris Evans a prvé fotky z natáčania Captain America:Civil War. Viac TU!
4. Jason Momoa sa pripája do obsadenia westernu The Magnificent Seven. Viac TU!
5. Emma Stone si zahrá hlavnú úlohu v hudobnom projekte La La Land. Viac TU!

May 2015

Máj 2015

30. may 2015 at 21:07 | Stando
2.Máj : Emma Stone si zahrá hlavnú, ženskú úlohu v pripravovanom projekte La La Land. Viac si prečítajte tu!

2.Máj : Donald Glover a jeho charakterový Plagát k Magic Mike XXL tu!

2.Máj : Emma Stone a prvý, oficiálny trailer k filmu Irrational Man. Pozrite si ho tu!

2.Máj : Kate Mara a jej charakterový plagát k Fantastic Four. Pozrite tu!

2.Máj : Tom Hardy a nové fotografie k filmu Mad Max:Fury Road. Pozrite si tu!

3.Máj : Pokračovania komixáku Kingsman:The Secret Service má zelenú. Viac tu!

5.Máj : Margot Robbie a prvé fotky z natáčania Suicide Squad tu!

5.Máj : Michael Fassbender a nové fotky z filmu Macbeth tu!

Kristen Wiig

30. may 2015 at 21:07 Kristen Wiig
Kristen Carroll Wiig,
Narodená 22.08.1973 (41 rokov) / USA

Filmografia:

Sausage Party - 2016 (Práve natáča)
Ghostbusters - 2016 (Chystá sa)
Zoolander 2 - 2016 (Práve natáča)
The Martian - 2015 (Postprodukcia)
Masterminds - 2015 (Postprodukcia)
Miss Famous - 2015
Wet Hot American Summer:First Day Of Camp - 2015
The Diary Of Teenage Girl - 2015
Nasty Baby - 2015
Welcome To Me - 2014
The Heyday Of The Insensitive Bastards - 2014
How To Train Your Dragon 2 - 2014
The Skeleton Twins - 2014
Her - 2013
Anchorman 2:The Legend Continues - 2013
The Secret Life Of Walter Mitty - 2013
Hateship Loveship - 2013
Despicable Me 2 - 2013
Girl Most Likely - 2012
Revenge For Jolly! - 2012
Bridesmaids - 2011
Friends With Kids - 2011
Paul - 2011
All Good Things - 2010
Despicable Me - 2010
Ugly Americans - 2010
Date Night - 2010
How To Train Your Dragon - 2010
MacGruber - 2010
Bored To Death - 2009
Whip It - 2009
Extract - 2009
Ice Age:Dawn Of The Dinosaurs - 2009
Ghost Town - 2008
Semi-Pro - 2008
Forgetting Sarah Marshall - 2008
Pretty Bird - 2008
Walk Hard:The Dewey Cox Story - 2007
The Brothers Solomon - 2007
Bill - 2007
Knocked Up - 2007
Unaccompanied Minors - 2006
The Enigma With Stigma - 2006
Life, Death And Mini-Gold - 2004
Melvin Goes To Dinner - 2003

Abbey Lee

30. may 2015 at 21:07 Abbey Lee
Abbey Lee Kershaw,
Narodená 12.06.1987 (28 rokov) / Austrália

Filmografia:

The Neon Demon - 2016 (Postprodukcia)
Gods Of Egypt - 2016 (Postprodukcia)
Mad Max:Fury Road - 2015
Ruben Guthrie - 2015
Submission - 2011

Josh Helman

30. may 2015 at 21:06 Josh Helman
Josh Helman,
Narodený 22.02.1986 (29 rokov) / Austrália

Filmografia:

Flesh And Bone - 2015 (Postprodukcia)
Mad Max:Fury Road - 2015
A Country Called Home - 2015 (Postprodukcia)
At Home With Mystic - 2015
X-Men:Days Of Future Past - 2014
Blinder - 2013
Jack Reacher - 2012
The Pacific - 2010
Animal Kingdom - 2010
Home And Away - 2007
All My Friends Are Leaving Brisbane - 2007

Matthew Lewis

30. may 2015 at 21:06 Matthew Lewis
Matthew David Lewis,
Narodený 27.06.1989 (26 rokov) / Veľká Británia

Filmografia:

Me Before You - 2016 (Chystá sa)
Death In Paradise - 2015
The Sweet Shop - 2013
Bluestone 42 - 2013
The Rise - 2012
Night Of The Loving Dead - 2012
Harry Potter And The Deathly Hallows:Parts 2 - 2011
Harry Potter And The Deathly Hallows:Part 1 - 2010
Harry Potter And The Half Blood Prince - 2009
Harry Potter And The Order Of The Phoenix - 2007
Harry Potter And The Goblet Of Fire - 2005
Harry Potter And The Prisoner Of The Azkaban - 2004
Harry Potter And The Chamber Of Secrets - 2002
Harry Potter And The Sorcerer´s Stone - 2001
Heartbeat - 1999
City Central - 1998
Where The Heart Is - 1997
Some Kind Of Life - 1995


Zoe Kazan

30. may 2015 at 21:06 Zoe Kazan
Zoe Swicord Kazan,
Narodená 09.09.1983 (31 rokov) / USA

Filmografia:

Our Brand Is Crisis - ???? (Postprodukcia)
There Are Monsters - 2016 (Chystá sa)
In Your Eyes - 2014
What If - 2013
The Pretty One - 2013
Some Girl(s) - 2013
Ruby Sparks - 2012
Bored To Death - 2010
Happythankyoumoreplease - 2010
Meek Cutoff - 2010
It´s Complicated - 2009
I Hate Valentine's Day - 2009
The Exploding Girl - 2009
The Private Lives Of Pippa Lee - 2009
Me And Orson Welles - 2008
August - 2008
In The Valley Of Death - 2007
Fracture - 2007
Medium - 2007
The Savages - 2007
Swordswallowers And Thin Men - 2003

Sophie Turner

30. may 2015 at 21:06 Sophie Turner
Sophie Turner,
Narodená 21.02.1996 (19 rokov) / Veľká Británia

Filmografia:

X-Men:Apocalypse - 2016 (Práve natáča)
Mary Shelley's Monster - 2016 (Oznámené)
Alone - 2015
Barely Lethal - 2015
Another Me - 2013
The Thirteenth Tale - 2013
Game Of Thrones - 2011

Stane sa Tilda Swinton novou hviezdou komixáku Doctor Strange?

29. may 2015 at 17:14 | Stando |  Tilda Swinton Aktuality
Tilda Swinton (54) ako najnovší člen Marvel, filmovej rodinky? Ach, modlime sa! Podľa najnovších správ dostala totižto herečka ponuku zahrať si jednu z hlavných postáv v pripravovanom projekte Doctor Strange, teda zatiaľ neznámom hrdinovi štúdia Marvel, ktorého si zahrá Benedict Cumberbatch (38).

Ak by Tilda ponuku štúdia prijala, zahrala by si postavu menom Ancient One. Jedná sa o veľmi mysteriózni charakter, ktorý sa stane mentorom a učiteľom Doctora Strangea. Vďaka jeho výcviku sa neskôr superhrdina stane hlavou magického sveta. V komixoch je Ancient One mužom. Je preto dosť zaujímavé, že sa Marvel snaží z tejto úlohy spraviť ženu. Rozhodne je to však úžasný nápad a Tildu si viem v úlohe dokonalo predstaviť.

Samozrejme zatiaľ nič nie je jasné, kedže Tilda je veľmi vyhľadávaná herečka a je veľmi otázne, či bude mať záujem upísať sa práve do Marveláckej, filmovej série. Dúfajme však, že ju scénar presvedčí a že ju vo filme nakoniec uvidíme. Natáčanie projektu sa začne na jeseň tohto roku a do kín sa dostane v novembri 2016. Ak sa teda dozviem viac informácií, určite Vás o nich budem informovať. Čo vy na to? Chceli by ste, aby sa Tilda pripojila do Marvel armády?

Natáčanie filmu It sa odkladá na dobu neurčitú

29. may 2015 at 16:57 | Stando |  Will Poulter Aktuality
Will Poulter (22) bol na začiatku tohto mesiaca potvrdený ako hlavný záporák pripravovaného projektu It. Jedná sa o najnovšiu adaptáciu knihy od Stephena Kinga v ktorej si mal Will zahrať postavu menom Pennywise, teda úlohu príšery, väčšinou prezlečenej v obleku klauna, ktorá láka deti do záhuby. Natáčanie tohto projektu sa malo začať už toto leto. Bohužiaľ táto správa už neplatí, kedže film stratil na poslednú chvíľu svojho režiséra a tak sa štart natáčania odkladá na neurčito.

Tento hororový projekt mal natočiť Cary Fukunaga, ktorý natočil populárny seriál True Detective. Ten pracoval na príprave It dlhé roky a silno sa usiloval, aby film vznikol. Jeho scénar dokonca videl aj sám King, ktorý napísal predlohu a vychválil ho do nebies. Jedná sa pritom o viac než tisíc stranovú knihu, ktorú je nesmierne zložité sfilmovať. Prečo teda Fukunaga na poslednú chvíľu od svojho projektu odstúpil? No samozrejme pre peniaze. Štúdio mu totižto nechcelo odklepnúť väčší rozpočet než je 30 miliónov. A síce sa Cary snažil napísať scénar k tomuto rozpočtu, nakoniec potreboval o niečo viac, štúdio odmietlo s tým, nech znova upraví scénar a on odmietol a projekt opustil.

V týchto dňoch je teda nejasné, či sa vôbec nového It dočkáme. Veľmi pozitívne to však nevyzerá. Ak sa teda dozviem nejaké aktualizácie, rozhodne Vám o nich budem písať.

Jesse Eisenberg, Kristen Stewart a Prvý Trailer k American Ultra

29. may 2015 at 16:43 | Stando |  Jesse Eisenberg Videá
Jesse Eisenberg (31) a Kristen Stewart (25) sa zmenia z obyčajných flákačov na akčných hrdinov v pripravovanom a zaujímavo vyzerajúcom filme American Ultra, ku ktorému sme sa konečne dočkali prvého traileru. Jesse a Kristen spolu spolupracovali už aj v minulosti a to na podarenom kúsku Adventureland, v ktorom dokázali, že medzi sebou majú chémiu.

Vo filme budeme sledovať postavu Mikea, lenivca, ktorý žije so svojou priateľkou Phoebe. Spolu si nažívajú flakajúci a nezáživný životný štýl až dokým Mikea nezačne strašiť jeho minulosť a začne mu hroziť veľké nebezpečenstvo. Vyhrotí sa to až do situácie, kde ho bude prenásledovať sama vláda. Ako teda dokáže vyriešiť všetky svoje problémi?

O réžiu sa zas postaral Nima Nourizadeh, ktorý natočil zatiaľ iba jeden projekt a to populárny párty kúsok Project X. Do kín sa American Ultra dostane už tento august. Slovenská premiéra však zatiaľ potvrdená nebola. Kým sa tak stane, kliknite na celý článok a pozrite si trailer.

Paul Rudd a Nový Plagát k filmu Ant-Man

29. may 2015 at 16:29 | Stando |  Paul Rudd Fotky
Paul Rudd (46) sa tento rok zmení na superhrdinu a to v najnovšom projekte od štúdia Marvel s názvom Ant-Man, ku ktorému sme sa najnovšie dočkali nového, podľa môjho názoru veľmi vydareného plagátu. Vo filme si okrem Paula zahrali aj herci ako Evangeline Lilly (35), Corey Stoll (39), Judy Greer (39) či Hayley Atwell (33).

Vo filme budeme sledovať podvodníka menom Scott Lang, ktorý je vybavený pozoruhodnou schopnosťou zmenšiť svoje fyzické rozmery, no súčasne znásobiť svoju silu. Scott sa musí uchopiť úlohy hrdinu a pomocou svojho mentora, doktora Hanka Pyma ochrániť tajomstvom, skrývajúce sa v jeho obleku Ant-Mana, pred zatiaľ nepoznaným nebezpečenstvom. Lang a Pym sú kvôli neprekonateľným prekážkam nútený naplánovať dokonalú lúpež, ktorá ale zachráni svet.

Do slovenských kín sa komixák dostane už 16.júla 2015.Kým ten čas prejde, kliknite na celý článok a pozrite si nový plagát.

Ashley Greene, Alexandra Daddario a Nový Trailer k Burying The Ex

29. may 2015 at 16:21 | Stando |  Ashley Greene Videá
Ashley Greene (28) je mŕtva a zamilovaná v novom a finálnom trailery k filmu Burying The Ex. Štúdio pomaly ale určite končí propagáciu k filmu a aj keď si myslím, že tento trailer prezrádza až príliš a v určitých momentoch je katastrofálne postrihaný, zábery nevyzerá až tak zle a z projektu sa možno vykľuje celkom sympatická hororová komédia.

Vo filme budeme sledovať sympatického mladého muža Maxa, ktorý sa po uši zamiluje do krásneho dievčaťa menom Evelyn (Ashley). Ich vzťah začne naberať obrátky a preto sa rozhodnú pre vážny krok a teda, že začnú spolu bývať. Tento krok však Max veľmi rýchlo oľutuje, kedže Evelyn sa vykreslí ako žiarlivá, manipulatívna, kontrolujúca nočná mora. Láska ochladne a Max s ňou nechce byť už ani sekundu. Príliš sa však bojí rozchodu. Onedlho mu ale vletí do cesty osud a Evelyn náhle umrie pri brutálnej nehode. Max je síce jej smrťou otrasený, no na druhú stranu sa cíti oslobodený a o pár týždňov si nájde novú známosť, ktorá by konečne mohla byť tá pravá. Keď už si myslí, že by nemohol byť šťastnejší, jedného večera mu na dvere zaklope Evelyn. Ktorá je aj ako zombie presvedčená, že s Maxom stále býva a je láskou jeho života. Rozhodne sa, že si ho udrží, aj keby to malo znamenať, že z neho musí spraviť sebe rovného, teda zombíka.

Okrem Ashley si vo filme zahrala aj herečka Alexandra Daddario (29). Do svetových kín sa Burying The Ex dostane už budúci mesiac. Slovenská premiéra však potvrdená nebola. Tak či tak kliknite na celý článok a pozrite si finálny trailer.

Armie Hammer si zahrá vo filme Final Portrait

29. may 2015 at 16:05 | Stando |  Armie Hammer Aktuality
Armie Hammer (28) sa podľa najnovších pripája do obsadenia pripravovaného projektu s názvom Final Portrait. Jedná sa o najnovší kúsok režiséra a herca Stanleyho Tucciho (Big Night), ktorý sa postaral aj o scenár k filmu.

Vo filme budeme sledovať príbeh vzťahu medzi legendárnym maliarom Albertom Giacomettim zo Švédska a Jamesom Lordom, uznávaným kritikom umenia z Ameriky. Priateľstvo týchto dvoch mužov sa zmení, keď sa James rozhodne, že bude Albertovi pózovať ako model k jeho najnovšiemu dielu. James si totižto neuvedomil intenzitu a obrovskú pripravenosť, akú od neho Albert pri malovaní vyžadoval.

Zatiaľ nie je jasné, kedy sa začne s natáčaním tejto životopisnej drámy. Potvrdená nebola ani premiéra. Na viac informácií si teda budeme musieť ešte počkať. Armie si však vo filme zahrá úlohu Amerického kritika a modela Jamesa Lorda. Ak sa dozviem nejaké nové informácie ohľadom produkcie, určite Vám ich tu zavesím.

Emma Stone, Rachel McAdams na LA premiére filmu Aloha

29. may 2015 at 15:50 | Stando |  Emma Stone Fotky
Emma Stone (26) a Rachel McAdams (36) spolu pózovali na premiére svojho najnovšieho filmu Aloha, v ktorom si zahrali jedny z hlavných postáv. Táto udalosť sa konala pred dvoma dňami v Los Angeles. O réžiu a scénar tejto romantickej komédie sa postaral Cameron Crowe, ktorý má za sebou uznávané filmy ako Vanilla Sky či Jerry Maguire.

Vo filme budeme sledovať ospevovaného vojenského obranného dodávateľa, ktorý sa rozhodne vrátiť na miesto najväčších úspechov svojej kariéry a rozhodne sa dohľiadať na zbrane na Havaji. Pri svojej práci sa spojí s pilotkou letectva Air Force (Emma), ku ktorej začne pociťovať niečo viac, než len pracovný vzťah. V tú samú dobu sa na ostrove objaví aj jeho bývala priateľka, ktorá sa mu opäť zamieša do života.

Aj napriek tomu, že v svetových kinách sa Aloha už hrá, slovenská premieŕa je stanovená až na 22.októbra 2015. Kým teda budeme čakať, kliknite na celý článok a pozrite si pár fotiek z červeného koberca.

Emilia Clarke na Obálke magazínu Marie Claire 2015

29. may 2015 at 15:37 | Stando |  Emilia Clarke Fotky
Emilia Clarke (27) sa nabudúci mesiac objaví na titulnej stránke magazínu Marie Claire. Herečka pre časopis nafotila nový photoshoot pre podporu svojho najnovšieho filmu Terminator:Genisys, v ktorom si zahrala hlavnú postavu. O réžiu najnovšieho filmu tejto série sa postaral Alan Taylor, ktorý má za sebou niektoré časti seriálu Game Of Thrones či film Thor:The Dark World.

Ocitneme sa v roku 2032 a budeme sledovať postavu menom John Connor, ktorý je vodcom odporu a ktorý pokračuje vo vojne proti zabijáckym strojom. Popri bitke v Los Angeles sa začnú objavovať Johnove obavy z neznámej budúcnosti, keď špióni spoločnosti Tecom odhalia nové sprisahanie, ktoré bude na Johna a jeho tým útočiť z oboch frontov a to z minulosti a budúcnosti.

Terminator:Genisys sa do slovenských kín dostane 9.júla 2015. Kým teda tento čas prejde, kliknite na celý článok a pozrite si nové fotky herečky.

Luke Bracey, Teresa Palmer a Prvý Trailer k filmu Point Break

27. may 2015 at 14:40 | Stando |  Luke Bracey Videá
Luke Bracey (26) si zahral hlavnú postavu v očakávanom remaku krimi filmu Point Break, ku ktorému sme sa od štúdia Warner Bros dočkali prvého, oficiálneho traileru, ktorý rozhodne stojí za pozretie. Originál sa dostal do kín v roku 1991 a hrali v ňom hviezdy ako Patrick Swayze alebo Keanu Reeves. O réžiu tejto prerábky sa postaral Ericson Core (Invincible).

Vo filme budeme sledovať agenta FBI Johnnyho Utaha, ktorý sa tajne vydá medzi kalifornských surfistov, aby vystopoval ozbrojenú bandu bankových lupičov. Spozná sa s výborným potápačom a surfistom Bodhim, ktorý žije pre adrenalín a riskovanie života je preňho najlepšiou zábavou. Kým Utah hľadá pravdu a Bodhi zas najväčšiu vlnu, obaja sa do svojho vzájomného súperenia ponoria natoľko, že takmer prídu o zdravý rozum a život.

Okrem Lukea vo filme uvidíme napríklad aj herečku Teresu Palmer (29). Do slovenských kín sa film dostane 31.decembra 2015. Kliknite teda na celý článok a pozrite si prvé zábery.

Ellen Page si zahrá vo filme Tallulah

27. may 2015 at 14:26 | Stando |  Ellen Page Aktuality
Ellen Page (28) si podľa najnovších správ zahrá jednu z hlavných postáv v pripravovanej drama komédií s názvom Tallulah. Jedná sa o pripravovaný projekt režisérky a scenáristky Sian Heder, ktorá má na starosti úspešný seriál Orange Is The New Black. Pred pár dňami bola do filmu potvrdená aj herečka Allison Janney (55). Obsadenie teda začína vyzerať naozaj veľmi sľubne.

Vo filme by sme mali sledovať mladú ženu menom Tallulah, ktorá žije slobodným životom, plným rôznych bláznivých zážitkov. Svoj životný štýl si maximálne užíva a sloboda jej vyhovuje, až dokým nestretne mladú mamičku, ktorej bezohľadný a rozmaznaný prístup k jej vlastnému dieťatu ju šokuje. Tallulah sa teda rozhodne, že dieťa pred svojou matkou zachráni. Nečaká však, že ju celý svet odsúdi z jeho krádeže.

Ellen by si mala vo filme zahrať práve ženu menom Tallulah. Natáčanie projektu sa začne už budúci mesiac a do kín sa pravdepodobne dostane budúci rok 2016. Presný dátum premiéry však ešte určený nie je. Ak sa teda dozviem viac, určite Vás o filme budem informovať.

Amy Schumer napíše novú komédiu pre Fox

27. may 2015 at 14:21 | Stando |  Amy Schumer Aktuality
Amy Schumer (34) je absolútne úžasná a nápaditá komička. Ak ste o nej ešte nepočuli, rozhodne neváhajte a začnite sledovať jej skečový seriál Inside Amy Schumer, ktorý momentálne vysiela svoju tretiu sériu a je geniálny. Amy sa však u televízie nezastavila a tento rok sa nám predstaví vo filme Trainwreck, v ktorom si zahrala hlavnú postavu a aj ho napísala.

Trainwreck ale našťastie nebudeme jediným filmom s Amy, ktorý v nasledujúcom čase uvidíme na plátne kín. Štúdio 20th Century Fox totižto oznámilo, že Amy sa upísala k novej, zatiaľ nepomenovanej komédií režiséra Paula Feiga (Bridesmaids). V ňom si zahrá hlavnú úlohu no opäť usadne aj na pozíciu scenáristky, pričom jej na tvorbe príbehu bude pomáhať aj jej sestra, producentka seriálu Inside Amy Schumer.

Zatiaľ neboli zverejnené žiadné detaily ohľadom tohto nového, záhadného projektu. Rozhodne sa však máme na čo tešiť. Je totižto na čase aby Amy zažiarila a prerazila aj u širšej verejnosti. O tomto filme teda rozhodne budem v budúcnosti písať.

Evangeline Lilly a Jej Nová fotka z filmu Ant-Man

27. may 2015 at 14:08 | Stando |  Evangeline Lilly Fotky
Evangeline Lilly (35) si zahrala hlavnú, ženskú postavu v pripravovanom Marveláckom projekte Ant-Man, a síce sme ju už mali možnosť vidieť v traileroch ako sa snaží trénovať hlavného hrdinu, štúdio nám najnovšie zverejnilo aj novú fotku z filmu, na ktorej je práve herečka pozerajúca sa na záporáka celého tohto projektu.

Vo filme budeme sledovať podvodníka menom Scott Lang, ktorý je vybavený pozoruhodnou schopnosťou zmenšiť svoje fyzické rozmery, no súčasne znásobiť svoju silu. Scott sa musí uchopiť úlohy hrdinu a pomocou svojho mentora, doktora Hanka Pyma ochrániť tajomstvom, skrývajúce sa v jeho obleku Ant-Mana, pred zatiaľ nepoznaným nebezpečenstvom. Lang a Pym sú kvôli neprekonateľným prekážkam nútený naplánovať dokonalú lúpež, ktorá ale zachráni svet.

Do slovenských kín sa Ant-Man dostane 16.júla 2015. Kým tento čas prejde, kliknite na celý článok a pozrite si novú fotku.

Chris Pratt a Nový Plagát k projektu Jurassic World

27. may 2015 at 14:01 | Stando |  Chris Pratt Fotky
Chris Pratt (35) na úteku a hladný dinosaurus, to je najnovší plagát k filmu Jurassic World, ktorý sa už čoskoro dostane do svetových kín. O réžiu tohto projektu sa stará Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed).

Prvá epizóda tejto filmovej série si odbila premiéru v roku 1993 a táto najnovšia časť sa bude odohrávať v dobe 22 rokov po udalostiach z prvej časti, kedy sa veľmi vyhľadávaný park na ostrove Isla Nublar opäť otvára pre zvedavých turistov. Otvorenie však prináša aj rizíka, kedže vedci sa pre park rozhodli vytvárať a mutovať nové druhy dinosaurov, aby prilákali čo najviac zvedavých divákov. Tieto nové príšerky sa im však pomaly ale určite začnú vymykať spod kontroly. Zopakujú sa teda problémi z pred dvadsiatich rokov a potvrdí sa, že ľudia sa zo svojích chýb nedokážu len tak ľahko poučiť.

Do slovenských kín sa projekt dostane už 11.júna 2015. Kým teda pôjdeme do kina, kliknite na celý článok a pozrite si tento najnovší kúsok končiacej sa propagácie.